Programe optionale
Timpul de calitate in familie inseamna echilibru si fericire pentru copilul dumneavoastra!

Programele optionale sunt necesare dezvoltarii complete a copiilor, completand natural educatia Montessori si de Sanatate. Asiguram in cadrul Gradinitei o mare diversitate de programe optionale astfel incat, odata cu preluarea copilului de la gradinita, sa puteti petrece timp de calitate impreuna!

Muzicantii Voiosi
Muzicantii Voiosi
Curs de Muzica Popoarelor si invatarea unui instrument (pian)

Obiective Generale: Dezvoltarea calitatilor muzicale, invatarea istoriei muzicii clasice si a popoarelor, pian, teorie muzicala. Metoda proprie multidisciplinara care imbina muzica, povestea, teatrul, dansul, istoria, etnomuzicologia.

Arta Popoarelor
Arta Popoarelor
Curs de educatie, patrimoniu si art-terapie

Obiective generale: Dezvoltare calitatilor artistice, imaginatiei, motricitatii, manualitatii si spiritului de observatie, imbogatindu-se atat la nivel fizic cat si spiritual. Copiii vor afla infomatii despre traditii, obiceiuri, instrumente muzicale, fauna si flora, personalitati importante ale tarii respective si nu in ultimul rand despre monumente de arhitectura din patrimoniul universal al lumii. 

Inot
Inot
Vom reveni in curand!
Limba engleza
Limba engleza
Vom reveni in curand!
Limba germana
Limba germana
Vom reveni in curand!
Limba spaniola
Limba spaniola
Vom reveni in curand!
Arte martiale
Arte martiale
Curs de echilibru fizic, mental si spiritual

Obiective Generale: Cursul de arte martiale isi propune sa antreneze copiii atat fizic, cat si mental si spiritual, aducand un echilibru intre cele trei aspecte ale fiintei.